Projectmanagement

Kennis bundelen voor geslaagde samenwerkingen

InduSym is er voor de ondernemer, maar ook voor organisaties. Door middel van de Indusym tool kunnen gemeentes en regionale instanties overzichtelijk data analyseren met betrekking tot energie, water en materialenstromen in de regio. Met onze duurzaamheidsscan gaan we langs bedrijven binnen het gebied. Deze scans leveren handvatten voor nieuwe, vruchtbare projecten op het gebied van circulaire processen in energie, water en materialen. Denk hierbij aan adviezen voor waterhergebruik of gezamenlijke energie opwekking en uitwisseling.

 

Samen op weg naar een circulaire economie

Een circulaire economie is vaak een grote samenwerking tussen verschillende instanties. Deze vraagstukken zijn te ingewikkeld om door één partij te worden opgelost, en vragen een intersectorale aanpak. Wij positioneren ons als een neutrale partij binnen projecten waarbij wij zo goed mogelijk de verschillende facetten van het probleem aanpakken, zonder een enkele betrokken partij uit het oog te verliezen. Lees meer over ons.

 

Handvaten binnen het project: gebiedsbeheer

Overkoepelende organisatie kunnen bij InduSym gebruik maken van het gebiedsbeheer. Hierin staat overzichtelijk welke reststromen er bij de bedrijven in uw gebied aanwezig zijn. Door deze reststromen concreet te maken, biedt deze tool de handvatten die uw project nodig heeft. Lees hier meer over het gebiedsbeheer.


Projecten

Kijk op onze projecten pagina voor voorbeelden van samenwerkingen.

Smart Synergy Helmond

Lees verder