Projectmanagement

 

Kennis bundelen voor succesvolle samenwerkingen

InduSym realiseert gebiedsgerichte industriële symbiose. Dit doen we samen met ondernemers en overkoepelende organisaties. Door middel van dataverzameling kunnen we gemakkelijk de regio analyseren op energie, water en materialenstromen. Uit de analyses worden advies uitgebracht op kansen voor industriële symbiose.

     

 

 

Samen op weg naar een circulaire economie

Industriële symbiose is een circulaire economie van grote samenwerkingen. Deze vraagstukken zijn te ingewikkeld om door één partij op te lossen, en vragen een intersectorale aanpak. Door data van diverse partijen te bundelen worden de verschillende kansen voor samenwerking inzichtelijk. Lees meer over ons.

 

Handvaten binnen het project: gebiedsbeheer & gebiedsanalyse

De InduSym tool biedt de mogelijkheid om data-driven en gebiedsgerichte projecten op te zetten. Met behulp van de snelle online scans wordt er eenvoudig informatie verzameld over de water, energie en materialenstromen binnen een afgebakend gebied. Deze informatie wordt geanalyseerd waaruit gegrond advies uitgebracht wordt voor gebiedsbeheer van industriële symbiose. Lees hier meer over het gebiedsbeheer.


Projecten

Kijk op onze projecten pagina voor voorbeelden van samenwerkingen.

Smart Synergy Helmond

Lees verder